Campusul de istorie EUSTORY este un spațiu pentru povești și perspective asupra istoriei și identității tinerilor europeni. A fost inițiat de Körber-Stiftung și de Rețeaua EUSTORY pentru a crește gradul de conștientizare și sensibilitate față de interacțiunea dintre istorie, societate și politica actuală, pentru a obține un sentiment de responsabilitate pentru o Europă comună.

Gândirea critică, abordările creative și curiozitatea de a dezvolta noi atitudini față de subiecte istorice și sociale unesc tineri din peste 30 de țări la diferite niveluri:

Blog public: o platformă pentru articole, articole de opinie și povești personale despre subiecte legate de istorie, societate și identitate.

Săli de clasă virtuale și forumuri interne pentru comunitatea de absolvenți: spațiu adăpostit pentru pregătirea participanților pentru perioada premergătoare EUSTORY Summits sau alte proiecte pedagogice. Camerele de chat interne vă ajută să păstrați legătura cu prietenii din activitățile de tineret EUSTORY și să vă conectați cu alți tineri din toată Europa.

Vezi mai mult:

https://eustory.eu/history-campus